top of page

Yogaretreat vid Atlantens kust

Dog sunset.jpg

Vill du åka bort och samtidigt yoga? Ge dig egen tid, fokusera på dig själv ta långa promenader längs stranden, upptäcka en ny kultur, nya maträtter och yoga i fantastiska miljöer? Varmt välkommen då att följa med till spännande Marocko där många upplevelser utlovas. Vi yogar två gånger om dagen, gör långa meditationer, får prova på lite ayur veda, coaching, vi har sharing circles, möjligheten finns att prova på att rida och surfa. Välkommen att uppleva en underbar plats på jorden, samt utveckla dig själv. 

 

 

 

 

Datum:
9 -15 maj 2022 
25 - 31 okt 
Pris:11 400 kr
25 feb - 3 mars
(totalt 7 dagar)

Sista anmälningsdag för oktoberresan 15 aug och för februariresan 1 nov. 

 

Ingår i priset:

All transport, mat och logi

Yogapass (2 st /dag)

Hamam

Guidning

Ingår inte:

Flygresan

Mat sista dagen i Marrakech

Surf och/eller ridning

Dricks

 

Programmet 

Dag 1

Vi landar i Marrakech, äter gemensam middag på torget och njuter av gatulivet.

 

Dag 2

Efter yoga på taket går transporten till Essaouira och vi installerar oss i vår riad där vi äter lunch, därefter får vi en guidad tur i medinan. Vi äter middag hos Malika i centrala Essaouira och njuter sedan av gatulivet. 

 

Day 3

Efter yoga på taket har vi en liten work shop i ayur veda, föreläsning/work shop i coaching och sedan lunch. Under eftermiddagen går vi på hamam och avslutar kvällen med yoga.

 

Dag 4

Vi går till Diabate, byn som är lite småkänd för att ha hostat Jimi Hendrix. Vi äter lunch i byn och får sedan välja aktivitet - ridlektion på fantastiska hästar eller en surflektion. Vi blir sedan kanske skjutsade tillbaka på fyrhjuling längs stranden. 

 

Dag 5

Efter yoga åker vi till ett barnhem i Essaouira. Vi äter lunch och möjlighet ges att återigen surfa eller rida, eller kanske slappa och shoppa. Middag äter vi där det också finns musikunderhållning. 

 

Dag 6 

Sista yogatillfället i soluppgången följs av  frukost i Essaouira sedan lämnar vi den lilla kuststaden och åker mot Marrakech och här hinns det med att gå på museum, shoppa, gå på massage eller något annat. 

 

Dag 7

Hemfärd med många minnen och en stor dos energi i bagaget. 

 

 

Med reservation för ändringar.

 

Anmälan sker genom

att betala in anmälningsavgift om

2000 kr till Sofia Travels.

Anmäl dig  nedan så kommer svar med instruktioner. 

bottom of page