Upplev Marocko
1 feb -
8 feb 2020

Upplev det vackra Ait Ben Haddou från hästryggen! Här har många filmer spelats in, i det vackar  rid bland dadelpalmerna och Atlasbergen. Vi sover i tält under ritten och har möjlighet att övernatta hos en familj i en berberby. Njut härlig yoga i soluppgången och en fantastisk natur.

Vi börjar i Marrakech där vi tar del av fantastiskt gatuliv, strosar i gränderna och shoppar fint hantverk, mattor mm.

 

 Sista anmälningsdag 10 jan.

14 mars -
23 mars 2020

Vad sägs om att rida i sanddynerna på trygga och vackra berber/arabhästar? Yoga i magisk soluppgång i sagolika Sahara? Följ med på ett oförglömligt äventyr till underbara Marocko! Vi rider i Saharaöknen, sover i tält eller kanske under bar himmel, njuter av den vackra naturen, rider dromedar och dricker myntate. Vi shoppar också i myllrande basarer i Marrakech, provar på marockansk hamam, tar del av vad staden kan erbjuda i form av museer, parker och torgliv. Följ med på ett oförglömligt äventyr!

 Sista anmälningsdag 15 feb.

13 april -
22 april

Vill du uppleva den fantastiska Sahara-öknen? Blicka ut över de vackra sanddynerna och riktigt höra den öronbedövande tystnaden? Vill du också uppleva myllrande basarer, vacker arkitektur, Atlanten, unikt hantverk, yoga i soluppgång och Atlasbergen? Missa då inte detta fantastiska tillfälle att följa med till Marocko – landet med de vänliga människorna och storslagna naturen!

 Sista anmälningsdag 15 mars