Inga resor planerade för närvarande!
Nedan följer exempel på hur en resa kan se ut:
 
 
Upplevelseresa med yoga till Marocko ♥

Vill du uppleva den fantastiska Sahara-öknen? Blicka ut över de vackra sanddynerna och riktigt höra den öronbedövande tystnaden? Vill du också uppleva myllrande basarer, vacker arkitektur, Atlanten, unikt hantverk, yoga i soluppgång och Atlasbergen? Missa då inte detta fantastiska tillfälle att följa med till Marocko – landet med de vänliga människorna och storslagna naturen!

PROGRAM (10 dagar totalt)

Dag 1
Ankomst Marrakech – transfer från flygplatsen, gemensam middag och ev yoga och guidad tur i medinan.

Dag 2
Vi gör Marrakech, hamam, traditionellt marockansk bad, medinan med alla små gränder och marknader, mm – efter lunch åker vi mot de magnifika Atlasbergen där vi vandrar, sover på riad. Yoga erbjuds på terrassen för den som vill.

 

Dag 3

Efter frukost och yoga så åker vi söderut mot Agdz, där vi kan vandra bland dadelpalmerna, se marockanska gamla slott och njuta och dadlar och solsken. Vi sover i på riad i Agdz.

 

Dag 4 – 5

Efter frukost och yoga åker vi mot den storslagna Saharaöknen. Här får vi bevittna skådespelet när solen går upp och ner, ta en tur på dromedar och njuta av tystnaden. Möjlighet ges också att göra yoga, varför inte på toppen av en sanddyn? Här spenderar vi två nätter i rymliga tält.

Dag 6
Vi lämnar Sahara för Tafraout, byn med de blå bergen, mandelträden och arganträden. Vi sover här på riad.

Dag 7
Vi åker mot Mirleft – den lilla berberbyn där Atlas möter Atlanten, och som är välkänd för sina stränder.

Dag 8
Vi lämnar Mirleft, åker vidare mot Essaouira, en liten kuststad vid Atlanten och njuter av vad staden har att erbjuda. Vill man rida och se landskapet från hästryggen så finns det fina möjligheter till det. Vi sover här på riad, yogar på taket.

Dag 9

Vi lämnar Essaouira tidigt på morgonen, tar oss till Marrakech där vi kan shoppa det sista, gå på museum, se folklivet, kanske få en massage mm.

 

Dag 10
Transfer till flygplatsen och hemfärd med många minnen i bagaget.



Ingår i priset:

-Transfer till och från flygplatsen
-All mat, förutom i Marrakech och Essaouira  (ej läsk och alkohol) och logi (del i dubbelrum, enkelrum mot extra kostnad)
-All transport
-Guidning


Ingår inte:

- Flygresan (jag hjälper gärna till och bokar om så önskas)
- Mat i Marrakech och Essaouira
- Dricks

 


För mer information :

sofia@sofiatravels.se, 0761068960, www.sofiatravels.se

(Med reservation för ev ändringar.)