Upplev Marocko
Mellandagsresa
rid - och yoga vid Atlanten
26 dec 2019 -
2 jan 2020

Följ med på ridresa till underbara Marocko! Där rider vi längs havet, bland arganträd och i berberbyar, njuter av både soluppgång och solnedgång, marockansk myntate, god mat och fantastisk natur. Yogar gör man efter behag vill men det är magiskt att yoga i soluppgången till hästarnas mumsande och mjuka gnägganden. Hästarna är trygga berber/arabhästar vana att vara på långturer och guiderna som är riktiga hästviskare har medverkat i flera filmer till häst bl a i Game of Thrones och Ben Hur. Vi sover i tält eller kanske under bar himmel under ritten, i Marrakech och Essouira på riad. Vill du följa med på ett riktigt äventyr så följ med till detta fantastiska land med de vänliga människorna!

 

Sista anmälningsdag 1 dec

Rid och yoga i Sahara
Rid och yoga i Ouarzazate
1 feb -
8 feb 2020

Upplev det vackra Ait Ben Haddou från hästryggen! Här har många filmer spelats in, i det vackar  rid bland dadelpalmerna och Atlasbergen. Vi sover i tält under ritten och har möjlighet att övernatta hos en familj i en berberby. Njut härlig yoga i soluppgången och en fantastisk natur.

Vi börjar i Marrakech där vi tar del av fantastiskt gatuliv, strosar i gränderna och shoppar fint hantverk, mattor mm.

 

 Sista anmälningsdag 10 jan.

Rid och yoga i Sahara
14mars -23 mars 2020

Vad sägs om att rida i sanddynerna på trygga och vackra berber/arabhästar? Yoga i magisk soluppgång i sagolika Sahara? Följ med på ett oförglömligt äventyr till underbara Marocko! Vi rider i Saharaöknen, sover i tält eller kanske under bar himmel, njuter av den vackra naturen, rider dromedar och dricker myntate. Vi shoppar också i myllrande basarer i Marrakech, provar på marockansk hamam, tar del av vad staden kan erbjuda i form av museer, parker och torgliv. Följ med på ett oförglömligt äventyr!

 

 Sista anmälningsdag 15 feb.