Den stora ökenvandringen  

20220518_101636.jpg

Vill du släppa på stressen, verkligen komma ner i varv, vila och njuta? Följ med på en sällsam vandring i Sahara - känn den mjuka sanden under fötterna, ökenvinden i ansiktet, upplev stjärnklar himmel och yoga i sagolika omgivningar.  Sov i stora bekväma tält, eller kanske under bar himmel. Vår kock, guide och vägvisare lagar fantastisk mat, serverar frukost, lunch och middag. Under dagen är det lunchpicknick på lämpligt ställe där man också har chansen att ta en siesta. Missa inte detta storslagna - följ med på ett oförglömligt äventyr! 

Datum:

10 -19 jan 2023

Pris: 12  600 SEK

 

I priset ingår:

- All mat och logi

- Vandringen 

- Hamam

- Transfer

- All transport

- Yogapassen (ca 2 st/dag)

 

Ingår inte:

- Flygresan (jag hjälper gärna

till och bokar om så önskas)

- Mat sista dagen i Marrakech

- Dricks

Dag 1

Ankomst  Marrakech och transfer från flygplatsen. Välkomstmiddag på torget och ev yoga på taket beroende på flygtider mm. Vi sover på hotel/riad.

Dag 2

Från Marrakech åker vi tidigt söderut, genom Atlasbergen förbi Tiznit Tishka pass, den högsta punkten i Atlasbergen. Vi anländer Zagora på eftermiddagen och sover på riad.

Dag 3 - 7

Vi påbörjar vår vandring där vi kommer att bli körda en bit in i Sahara för att möta våra kameler som är vårt sällskap under vandringen. 

Dag 8

Vi åker tillbaka till Marrakech, njuter av folklivet,  kanske hinner man också  med att gå på museum och shoppa det sista. 

Dag 9

Dags att åka hem med oförglömliga minnen i bagaget.

Med reservation för ändringar

 

 

Anmälan sker genom

att betala in anmälningsavgift om

2000 kr till Sofia Travels.

Anmäl dig nedan så kommer svar med instruktioner. 

Får du inte med dig din partner på vandring? Inga problem - möjlighet finns att följa med på turen men på fyrhjuling i stället - vi möter upp under lunchpicknicken samt på kvällslägret.