top of page

Vill du släppa på stressen, verkligen komma ner i varv, vila och njuta? Följ med på en fantastisk resa i Sahara - promenera i oaserna, åk på utflykt, känn den mjuka sanden under fötterna, ökenvinden i ansiktet, upplev stjärnklar himmel och yoga i sagolika omgivningar om du vill.  Vi sover på riad med pool, under två nätter i öknen i stora bekväma tält, eller kanske under bar himmel. Mina medarbetare lagar fantastisk mat, serverar frukost, lunch och middag. Takt och sträcka på vår vistelse i öknen anpassas efter gruppen, de är också möjligt att rida på våra fina kameler när så önskas.  Missa inte detta storslagna - följ med på ett oförglömligt äventyr! 

Datum:

1 -9 feb 2024

Pris: 12 900

I priset ingår:

- All mat och logi 

- All transport

 

Ingår inte:

- Flygresan (jag hjälper gärna

till och bokar om så önskas)

- Mat sista dagen i Marrakech

- Dricks

Dag 1

Ankomst  Marrakech och transfer från flygplatsen samt gemensam middag på torget. Vi sover på hotel/riad.

Dag 2

Från Marrakech åker vi tidigt söderut, den vackra vägen genom Atlasbergen. Vi är framme under eftermiddagen och sover på den fina riaden strax utanför Zagora.

Dag 3 

Vi får en guidad tur i oaserna kring riaden, det finns möjlighet att hänga vid poolen, samt åka in till Zagora mm. 

Dag 4 -6

Idag packar vi in oss och börjar vägen mot Saharas stora sanddyner färden tar 2-3 tim off road, här träffar vi våra kameler som bär vår packning och oss om vi vill under vandringen. Vi går alternativt rider i behaglig takt i det sagolika landskapet och njuter de vackra vidderna. Vi slår läger och sover i tält två nätter, därefter återvänder vi till riaden. 

Dag 7

Vi åker tillbaka mot Marrakech, stannar i Ouarzazate och gör ett besök i filmstudion, och vi är tillbaka på hotellet i Marrakech under sen eftermiddag. 

Dag 8

Idag erbjuds en guidad tur på engelska, därefter får man på egen hand upptäcka Marrakech och se vad staden har att erbjuda.

Dag 9

Dags att åka hem med oförglömliga minnen i bagaget.

 

 

 

 

 

Med reservation för ändringar

 

 

bottom of page