top of page

Yogaretreat  i Sahara

Under denna resa i Marocko får du möta dig själv i meditation, yoga både morgon och kväll, göra utflykter, träffa lokalbefolkningen, äta god mat, kanske rida samt se en stor del av Marocko. Du kommer också att yoga i Saharas sanddyner, möta den öronbedövande tystnaden, förundras över Atlasbergens formationer, åka genom berberbyar. Helt enkelt ett oförglömligt äventyr - varmt välkommen att följa med!

Detaljer

Datum: Mars 2022

Pris: 14 800

Ingår i priset:

- Välkomstmiddag

- Transfer till och från flygplatsen i Marrakech - transport till Sahara

- All mat under retreaten, ej sista kvällen/dagen i Marrakech

- All övernattning

Ingår inte:

- Flygresan (jag hjälper gärna till och bokar om så önskas)

- Mat sista dagen i Marrakech

- Dricks

 

Tillval:

Enkelrum i Marrakech

Programmet:

Dag 1

Ankomst Marrakech – gemensam välkomstmiddag.

Dag 2

 Avfärd mot Zagora, Sahara , vi äter frukost och lunch efter vägen och anländer den fantastiska riaden under eftermiddagen, vi kopplar av ett tag och yogar sedan på taket.

Dag 3

Efter morgonens yoga och frukost finns möjlighet att promenera i oaserna med en guide som berättar hur man lever och arbetar här. Vi avslutar dagen med yoga på taket och middag invid poolen. 

Dag 4

Idag finns möjlighet att åka till en by där de tillverkar vackert porslin enligt gammal tradition sedan generationer tillbaka. Under eftermiddagen åker vi till en närliggande by där vi träffar byns kvinnor som får berätta om sitt liv i Sahara, sitt kvinnokooperativ och det finns möjlighet att stötta dem genom att köpa hantverk av dem eller bara bidra med en slant.

Dag 5-6

Denna dag bär det av mot de stora dynerna i Chegaga. Vi åker fyrhjulsdrivet fordon ut i Sahara för att ta oss till en camp där vi får bo i tält under två nätter. Vi yogar i soluppgången, rider kamel och får förhoppningsvis besöka en skola, vi sover i stora tält och njuter tystnaden. 

Dag 7

Vi åker tillbaka mot Marrakech och förhoppningsvis hinner man shoppa det sista i Marrakech, besöka ett museum eller bara njuta i vimlet.

Dag 8

Avfärd med många minnen i bagaget.  

 

Preliminärt program med reservation för ev ändringar.

bottom of page