• Sofia

Lördag morgon

Snart på väg nu, sitter och strukturerar tankarna lite, plockar med packning och med telefonen. Måste ju prova detta med att blogga från den, och det verkar fungera. Har tänkt att lägga upp lite bilder och lite dagbok från min resa. Massagebänken har jag kånkat hem och slagit in, jag har lyckats packa så allt kommer med i handbagaget. Kanske köper jag en väska där då jag skulle vilja ha med mig lite oljor hem. Sköna, väldoftande arganoljor till massage. Solen skiner här, och det vore ju typiskt om det var font här när jag är borta, men skönt för alla andra såklart. Jag kommer ju att få min beskärda del av sol ändå🌞. Dåså, ska se om jag kan lägga upp ett foto också då😊. En bild på Totte får det bli som precis får plats på en liten nordafrikansk matta❤️


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Morgon i Sahara

Att vakna först är nånting jag brukar göra, och så är det nu. Sitter i en hammock i Sahara, hör cikadorna, en åsna skrika, nåt ljud från en kamel, avlägsna hundskall och naturligtvis en tupp. Det är f