top of page

Våra resor

Lyxigt äventyr vid Atlantens kust

Lyxigt äventyr vid Atlantens kust! Ridning, yoga och exklusivt boende i underbara Marocko! Fyll på med energi - unna dig en skön vecka i magnifika Marocko! Vi njuter förstklassigt boende på Dar Boutazert med pool, egen svit och storslagen miljö. Under dessa sköna dagar ingår också yoga, ridning, drink före maten och trerätters middagar, en spadag med valfri behandling -massage, pedikyr eller reikihealing och möjlighet finns att boka fler för att skämma bort sig själv ytterligare. Vi rider ca tre timmar före lunch och om man kan sedan välja om man vill åka tillbaka till hotellet eller rida även under eftermiddagen. Våra hästar är vackra och trygga berber/arabhästar vana vid olika sorters ryttare och vi rider i den natursköna miljön kring Atlantkusten. Allt är ordnat förutom flygbiljetten, så missa inte detta - verkligen en upplevelse utöver det vanliga! Liten exklusiv grupp - max 8 personer.

Dar Boutazert exteriör.jpg
4 - 11 Sept
27 Mars - 3 April
Hästarna speglar sig i vattnet.jpg
16 - 23 mars
15 - 25 maj
28 sept - 5 okt

Rid längs Atlantkusten

Under denna ridresa i underbara Marocko rider vi längs havet, bland arganträd och i berberbyar, njuter av både soluppgång och solnedgång, marockanskt myntate, god mat och fantastisk natur. Yoga erbjuds för den som vill och det är magiskt att yoga i soluppgången till hästarnas mumsande och mjuka gnägganden. Hästarna är trygga berber/arabhästar vana att vara på långturer och guiderna är erfarna och riktiga hästviskare. Vi sover i tält eller kanske under bar himmel under ritten. Vill du uppleva ett riktigt äventyr så följ med till detta fantastiska land med de vänliga människorna!

Varmt välkommen med din anmälan!

Långritt i Sahara

Långritt i sagolika Sahara Följ med på ökenresa i Marocko! Se vackra Sahara från hästryggen och rid i den mjuka sanden, upplev stjärnklar himmel och yoga i soluppgången i en sagolik natur. Sov i stora bekväma tält, eller kanske under bar himmel, med hästarna mumsande utanför. Vår kock lagar fantastisk mat, serverar frukost och middag. Under dagen är det lunchpicknick på lämpligt ställe där man också har chansen att ta en siesta, både vi och de otroliga hästarna - korsningar mellan berber och arab.

Upplev Marocko och följ med ett oförglömligt äventyr!

IMG_0690.jpeg
16 -23 nov

Mitt Marrakech

Upplev mystiska myllrande magnifika Marrakech! Upptäck den fantastiska och unika staden med dess medina, marknaderna, hantverket, museer och det stora torget i stadens hjärta. 

Marrakesh Market
6 -10 april
Handtrummor
20 -27 april

Dansresa i underbara Marocko

Dansa loss till afrikanska trummor och härliga rytmer och varva yoga, dans och trumlektioner med egen tid som kan innehålla promenader längs havet, kamelritt, åsnemöten eller surfning. 

Ridläger vid Atlantkusten

Om du vill du rida vid kusten men känner att ett par -tre timmar i sadeln är tillräckligt så är detta resan för dig. Lägg också till yoga, hammam, behandlingar, promenader på stranden så har du en fantastiskt mix!  Välkommen på ridläger i Marocko där vi på förmiddagarna får lektioner och en tur på stranden på fina hästar,  och där eftermiddagarna varvas med aktiviteter och egen tid. 

Abdou Anette.jpg
1 - 8 juni
f9fe29a4-8232-466f-9b20-888248f51f5c.jpg
16 -26 okt

Upptäck Marocko - hav, berg och öken i samma resa!

Upplev den fantastiska Sahara-öknen, blicka ut över de vackra sanddynerna, upplev myllrande basarer, vacker arkitektur, den vilda Atlanten och unikt hantverk, njut av yoga i soluppgång och de fantastiska Atlasbergen! Välkommen att följa med på en rundresa i magiska Marocko! 

IMG_0849.jpeg
28 dec - 4 jan

Nyårsfirande i Sahara

Välkommen att fira nyår i Sahara! Skåla in det nya året under den marockanska stjärnhimlen, rid i Saharas dyner, i oaser, i stenöken och genom berberbyar, möt lokalbefolkningen och bo på förstklassigt boende. Vi vandrar, rider kamel och spenderar två nätter i de stora dynerna i Chegaga, ca tre timmar från M'hamid som är den sista staden innan dynerna och slätterna. Två och en halv dag spenderar vi på hästryggen. Du kommer att ha möjlighet att shoppa i lokala byar, besöka kvinnokooperativ, keramikverkstad, yoga, gå på hamam mm.

Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska!

Har ni en bestämd tid när ni vill åka och är några stycken?

Jag kan skräddarsy resor utifrån era önskemål och erbjuder sol och bad, öken och berg, ridning, yoga, golf, vandring och rundturer m.m. Hör av dig med era önskemål så återkommer jag med ett förslag.

bottom of page