top of page
SOFIA TRAVELS!
Varmt välkommen till

Jag heter Sofia, är från Värmland och har varit i Marocko många gånger och sedan några månader tillbaka bor jag här och jag är såklart mycket förtjust i landet – det trevliga klimatet, djur, natur, kultur och de vänliga människorna.

 

Sedan några år tillbaka har jag anordnat resor till Marocko och jag är så glad och tacksam för alla upplevelser, möten och kontakter.

IMG_8046.jpeg
Mer om Sofia

Jag är lärare, massör, yogalärare och pedikyrist och har alltid varit intresserad av olika länder, språk och kulturer och i Marocko har jag dessutom en ”egen familj” som jag besöker regelbundet och alltid håller kontakten med. Jag pratar en del franska och arabiska som är huvudspråken i landet.

Det känns fint att kunna hjälpa till där jag kan, då förutsättningar i Marocko inte riktigt är som i Sverige. Under ett besök i en skola i öknen hade vi med oss skolböcker, pennor, sudd m.m. vilket var mycket uppskattat.

 

Hoppas du har möjlighet att följa med och uppleva detta med mig och att vi ses i Marocko snart! 

Tillsammans skapar vi minnen för livet!

Sofia Hultin
Sofia Travels
Sofia kamel profil.jpg
Följ med på en oförglömlig resa

Jag gör ridresor och yogaretreats vid Atlantkusten och i Sahara, fantastiska upplevelser i en storslagen natur. Vackra, trygga hästar, vi sover under stjärnorna, i tält eller på riad. I höst blir det också förhoppningsvis en vandringsresa i Sahara. 

Under alla mina resor erbjuds yoga för den som vill.

 

Kika gärna under "Våra resor" för att läsa vidare om varje enskild resa.  

Vill du rida men din partner/kompis vill eller kan inte? 

Ingen fara – han eller hon får åka fyrhjuling i stället och man möter upp på lunchpicknicken och samlas vid kvällslägret. 

Vill du och ett sällskap ha en egen skräddarsydd resa?

Vandra, yoga eller rida? Varmt välkommen att kontakta mig så kan vi ordna en resa just för er.

Följ mig på sociala medier!

  • Facebook
  • Instagram
  • Tick tack
  • Whatsapp
bottom of page