Följ med på ett oförglömligt äventyr!

"Jag heter Sofia, bor i Värmland och har varit i Marocko många gånger och är mycket förtjust i landet och dess folk. Sedan flera år tillbaka har jag haft en dröm att anordna resor till Marocko och nu har det till min stora glädje blivit verklighet flera gånger. Jag är så glad och tacksam för resorna, alla möten och kontakter.

 

Jag gör rundresor med yoga samt ridresor med yoga och platserna för ridresorna har utökats och innefattar nu förutom Atlantkusten också Atlasbergen och Saharaöknen. Under rundresorna kan du uppleva både öken, berg, hav och storstad i samma resa.  Tyvärr är alla resor inställda för närvarande pga av pandemin, men vi hoppas på nya tag i framtiden! 

 

Jag är lärare, massör, yogalärare och pedikyrist och har alltid varit intresserad av olika länder, språk och kulturer och i Marocko har jag dessutom en ”egen familj” som jag besöker regelbundet och alltid håller kontakten med. Jag pratar en del franska och arabiska som är huvudspråken i landet.

 

Marocko är ett fattigt land och jag tycker det känns fint att kunna hjälpa till där jag kan. Under ett besök i en skola i öknen hade vi med oss skolböcker, pennor sudd mm som var  mycket uppskattat.

 

Varmt välkommen att följa med på ett oförglömligt äventyr <3

Sofia Hultin
ägare, Sofia Travels