"Jag heter Sofia, bor i Värmland och har varit i Marocko många gånger och är mycket förtjust i landet och dess folk. Sedan flera år tillbaka har jag haft en dröm att anordna resor till Marocko och nu har det till min stora glädje blivit verklighet flera gånger. Jag är så glad och tacksam för resorna, alla möten och kontakter.

 

Jag gör rundresor med yoga samt ridresor med yoga och platserna för ridresorna har utökats och innefattar nu förutom Atlantkusten också Atlasbergen och Saharaöknen. Nytt från i höst är även en vandringsresa i Atlasbergen.  Under rundresorna kan du uppleva både öken, berg, hav och storstad i samma resa. 

 

Kika gärna under "Våra resor" för att läsa om de olika resorna.  Jag har precis avslutat en ridresa i Sahara - helt underbart men kanske i varmaste laget. Det fungerade utan problem med att komma in i landet, vistas där och allt flöt på hur bra som helst. Man behöver ha munskydd på sig och visa upp vaccinationspass. 

 

Jag är lärare, massör, yogalärare och pedikyrist och har alltid varit intresserad av olika länder, språk och kulturer och i Marocko har jag dessutom en ”egen familj” som jag besöker regelbundet och alltid håller kontakten med. Jag pratar en del franska och arabiska som är huvudspråken i landet.

 

Marocko är ett fattigt land och jag tycker det känns fint att kunna hjälpa till där jag kan. Under ett besök i en skola i öknen hade vi med oss skolböcker, pennor sudd mm som var  mycket uppskattat.

Jag hoppas  vi ses i Marocko snart!

 

Sofia Hultin
ägare, Sofia Travels
Ev bild hemsida.jpg