Wave
Wave

Jag heter Sofia, bor i Värmland och har varit i Marocko många gånger och är mycket förtjust i landet och det vänliga folket. Sedan flera år tillbaka har jag haft en dröm att anordna resor till Marocko och nu har det till min stora glädje blivit verklighet flera gånger. Jag är så glad och tacksam för resorna, alla möten och kontakter.

 

Den 7 feb öppnade Marocko sina gränser igen, ett stort lyft för turistnäringen. Som det ser ut nu behöver man vara vaccinerad och göra ett pcr-test för att komma in i Marocko, men det kan säkert ändras under våren.

 

Jag gör yogaretreats samt ridresor med yoga och platserna för ridresorna har utökats och innefattar nu förutom Atlantkusten också Atlasbergen och Saharaöknen. 

 

Kika gärna under "Våra resor" för att läsa om de olika resorna.  I oktober red jag med en grupp i Sahara -helt underbart men kanske i varmaste laget, vi råkade hamna mitt i en värmebölja.

 

Vill du rida men din partner/kompis vill eller kan inte?  Ingen fara - hen får åka fyrhjuling i stället och man möter upp på lunchpicknicken och samlas vid kvällslägret.  

 

Yogaretreat längs med Atlantkusten blir det

9 -15 maj 2022 med yoga, utflykter och olika prova-på - aktiviteter. 

 

Vill du och ett sällskap ha en egen skräddarsydd resa  -vandra, yoga eller rida? Varmt välkommen att kontakta mig så kan vi ordna en resa just för er. 

 

Jag är lärare, massör, yogalärare och pedikyrist och har alltid varit intresserad av olika länder, språk och kulturer och i Marocko har jag dessutom en ”egen familj” som jag besöker regelbundet och alltid håller kontakten med. Jag pratar en del franska och arabiska som är huvudspråken i landet.

 Jag tycker det känns fint att kunna hjälpa till där jag kan, då förutsättningar i Marocko inte riktigt är som i Sverige. Under ett besök i en skola i öknen hade vi med oss skolböcker, pennor sudd mm som var  mycket uppskattat.

Jag hoppas  vi ses i Marocko snart!

 

Sofia Hultin, Sofia Travels
257802760_10159078632102800_6901983506128099679_n.jpg