Följ med på ett oförglömligt äventyr!

"Jag heter Sofia, bor i Värmland och har varit i Marocko många gånger och är mycket förtjust i landet och dess folk. Sedan flera år tillbaka har jag haft en dröm att anordna resor till Marocko och nu har det till min stora glädje blivit verklighet flera gånger. Jag är så glad och tacksam för resorna, alla möten och kontakter.

 

Nu håller jag på och utvecklar mina resor, nu senast en ridresa med en fyra dagars ritt i ett fantastiskt landskap. Nästa gång är är det också hästryggen som gäller, och de fantastiska guiderna tar hand om oss på bästa sätt och hästarna är otroligt trygga. resan efter det är en upplevelseresa där man får se och uppleva  otroligt mycket.

 

Jag är lärare, massör, yogalärare och pedikyrist och har alltid varit intresserad av olika länder, språk och kulturer och i Marocko har jag dessutom en ”egen familj” som jag besöker regelbundet och alltid håller kontakten med. Jag pratar en del franska och arabiska som är huvudspråken i landet.

 

Marocko är ett fattigt land och jag tycker det känns fint att kunna hjälpa till där jag kan. Under resan till öknen i höstas besökte vi en nomadskola i öknen och hade med oss skolböcker, pennor sudd osv. Följ med på ett oförglömligt äventyr, du kommer inte at ångra dig!”

Sofia Hultin
ägare, Sofiatravels