top of page
IMG_0441.jpeg

Nyårsfirande i Sahara

Välkommen att fira nyår i Sahara! Skåla in det nya året under den marockanska stjärnhimlen, rid i Saharas dyner, i oaser, i stenöken och genom berberbyar, möt lokalbefolkningen och bo på förstklassigt boende. Vi rider i tre dagar, sedan vandrar vi , rider kamel och spenderar två nätter i de stora dynerna i Chegaga ca tre timmar från M'hamid som är den sista staden innan dynerna och slätterna. Du kommer att ha möjlighet att shoppa i lokala byar, besöka kvinnokooperativ, keramikverkstad, yoga, gå på hamam mm. Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska!

Detaljer

30 dec - 6 jan

Pris: 12 100

 

Ingår i priset:

 

- Transfer till och från flygplatsen i Agadir 

- All mat och logi 

- Ridningen

- Vandringen/ ridning med dromedar 

- All transport

- Yogapass 

Ingår inte:

 

- Flygresan (lämpligt direktflyg finns Stockholm - Agadir tor med SAS)

- Dricks

- Läsk och alkohol

Programmet:

Dag 1

Ankomst Agadir. Härifrån åker vi till Agdz där vi äter middag och spenderar natten. 

Dag 2

Efter frukost är det avfärd mot Zagora och vi anländer den fantastiska riaden runt lunchtid och när vi ätit får vi träffa våra hästar och rida under eftermiddagen. På kvällen följer yoga för den som vill. 

Dag 3 och 4 

Under dessa dagar rider vi i omgivningarna, i byar, oaser och vi har lunchpicknick med oss och stannar och äter och tar lite siesta mitt på dagen. 

Dag 5 -6

Vi åker efter frukost mot de stora dynerna i Chegaga i fyrhjulsdrivet fordon (ca 3 timmar) för att ta oss till dromedarerna och vi vandrar eller rider sedan ut i Sahara och vi bor i tält eller under stjärnorna under två nätter, vi njuter underbara vyer och gosar kamel.

Dag 7

Vi åker tillbaka till Agadir, där vi spenderar natten innan hemfärden nästa dag.

Dag 8

Avfärd med många minnen i bagaget.  

 

Preliminärt program med reservation för ev ändringar.

bottom of page