top of page

Lyxigt äventyr vid Atlantens kust!

Ridning, yoga och exklusivt boende i underbara Marocko

Dar Boutazert exteriör.jpg

Fyll på med energi i vår mörkaste tid - unna dig en skön vecka i magnifika Marocko! Vi njuter förstklassigt boende på Dar Boutazert med pool, gym förstklassig mat och hamam och under dessa sköna dagar ingår yoga, ridning och poolhäng. Våra hästar är vackra och trygga berber/arabhästar vana vid olika sorters ryttare. En valfri behandling ingår, massage, pedikyr eller reikihealing och möjlighet finns att boka fler för att skämma bort dig själv ytterligare. Allt är ordnat förutom flygbiljetten så missa inte detta - verkligen en upplevelse utöver det vanliga!


Datum: 18 - 25 nov 2023
Investering: 15 500 SEK


- All transport 
- Kost och logi 
- Ridning
- Yogapass 1-2 /dag 
- Olika aktiviteter, ev magdans, besök och guidad tur inne i Essaouira
- En valfri behandling, massage, reiki eller fotvård (fler går att köpa till)
Ingår inte:
- Flygresan, förslagsvis mycket prisvärd resa med SAS som åker direkt  Sthlm - Agadir
- Dricks
- Läsk och alkoholhaltiga drycker

 


Programmet:
Dag 1
Ankomst Agadir och upphämtning vid flygplatsen. Installation på hotellet och gemensam middag. 
 
Dag 2
Vi möter vår första dag i Marocko med ett yogapass, också innehållande avslappning och meditation, sedan följer ridning. Vi rider ca 2-3 timmar och sedan stannar vi för lunch och siesta. Efter mat och vila rider vi vidare och så småningom hem för att slappa vid poolen innan middag. 
 
Dag 3
Efter morgonens yoga och frukost beger vi oss iväg till häst och utforskar omgivningarna än en gång. Lunchpicknick med siesta även idag och sedan följer middag och vila på hotellet. 
 
Dag 4
Dagen börjar med morgonyoga följs sedan av frukost och på förmiddagen finns möjlighet att koppla av, hänga vid poolen eller boka någon behandling. Efter lunch åker vi in till Essaouira för en guidad tur och shopping i medinan - den lilla staden är mycket spännande med sina myllrande gränder, små butiker, cafeér mm. 
 
Dag 5 
Efter yoga och frukost fortsätter vi dagen till häst för ytterligare äventyr i den natursköna miljön. 

 

 


Dag 6
Morgonen bjuder som vanligt på skön yoga, sedan finns möjlighet att prova på magdans. Vi rör oss till sköna orientaliska rytmer. efter lunch blir det ridning under eftermiddagen och dagens solnedgång upplevs från hästryggen. 

Dag 7
Morgonyoga, stillhet och sista dagen till häst. Vi avnjuter sista middagen på Dar Boutazert för den här gången. 

 
Dag 8
Transfer till Agadirs flygplats med många oförglömliga upplevelser i bagaget.  
 
Preliminärt program med reservation för ev ändringar.

Dar Boutazert drivs av Peter och Reino, två svenskar som bott i Marocko i drygt 20 år och tillsammans driver de det otroligt vackra Dar Boutazert - en riktig pärla vid Atlantens kust.

Läs mer här 

bottom of page