top of page

Desert Yoga Retreat

af2bd455-6f18-4e38-b369-94f3493d307f.jpg

Under denna Desert Yoga Retreat får du yoga i Saharas dyner, meditera under stjärnklar himmel, förundras över den öronbedövande tystnaden och Atlasbergens formationer. Du får vandra med öknens skepp - dessa fascinerande djur, uppleva berberkultur, komma nära dig själv, meditera och få verktyg att använda i dagliga livet. Vi bor i ett vackert tältläger, sk camp, och två nätter sover vi under bar himmel eller i tält längre in i Sahara. Välkommen på en magisk inre och yttre resa i sagolika Sahara! 

Datum: 15 - 22 sept

Ingår i priset: 12 700

- All transport 

- Kost och logi 

- Vandring i öknen med dromedar 

- Yogapass 1-2 /dag 

- Flygbiljett Casablanca - Errachidia

- Olika aktiviteter, ev  trumlektion, dans

Ingår inte:

- Flygresan Sverige -Casablanca

- Dricks

Anmälan sker genom

att betala in anmälningsavgift om

3000 kr till Sofia Travels.

Anmäl dig nedan så kommer svar med instruktioner. 

Programmet:

Dag 1

Ankomst Casablanca, flyg till

Errachidia går kl 23.00 för vidare

transfer till Merzouga och

övernattning där.

 

Dag 2

Avfärd mot campen efter frukost. Vi kopplar av, blir installerade och sedan följer ett yogapass med avslappning och meditation. 

 

Dag 3

Efter morgonens yoga och frukost beger vi oss ut i dynerna med dromedarerna. Vi går när vi vill och rider när vi så önskar och stannar på lämpligt ställe för lunch, och fortsätter sedan till kvällslägret där vi yogar i solnedgången, äter middag och sedan sover i tält, eller kanske under bar himmel. Troligtvis blir det lägereld och musik under kvällen. 

 

Dag 4

Efter morgonyoga och frukost fortsätter vi vår vandring i öknen, äter lunch och stannar sedan för ytterligare en övernattning i tält om man inte väljer att sova under stjärnorna. Kvällsyoga med meditation följs av middag. 

 

Dag 5 

Efter yoga och frukost beger vi oss nu tillbaka mot vår camp. Nu finns möjlighet till dusch och vi yogar på kvällen innan middag. 

Dag 6

Idag är vi på campen där vi också har möjlighet att välja någon aktivitet, t ex ridning, alternativt koppla av och njuta av stillheten.

Dag 7

Sista dagen på campen, yoga, stillhet, ev någon aktivitet och lite avslutningsfest på kvällen. 

 

Dag 8

Vi lämnar nu Marocko med många oförglömliga upplevelser i bagaget.  

 

Preliminärt program med reservation för ev ändringar.

bottom of page